Novou tvárou módnej značky Burberry je Romeo Beckham

NETKY.SK • 18 December 2012, 12:46 • 2 min
Novou tvárou módnej značky Burberry je Romeo Beckham

Novou tvárou módnej značky Burberry je Romeo Beckham - Celebrity Druhorodený syn Victorie a Davida Beckhamovcov sa stal modelom. Desaťročný Romeo je novou tvárou kampane pre detskú kolekciu jar/leto 2013 módneho domu Burberry.

slovakia

left justify in out

img

Druhorodený syn Victorie a Davida Beckhamovcov sa stal modelom. Desaťročný Romeo je novou tvárou kampane pre detskú kolekciu jar/leto 2013 módneho domu Burberry. Vo svojej prvej reklame pózuje so širokým úsmevom v kaki trenčkote a s dáždnikom v ruke. "Kampaň pre túto sezónu žiari nákazlivou energiou úžasného mladého obsadenia starej aj novej rodiny Burberry," uviedol kreatívny vedúci značky Christopher Bailey. "S Romeom bola radosť pracovať, skutočne zahviezdil," dodal.

Romeo James Beckham sa narodil 1. septembra 2002 v Londýne ako druhé dieťa speváčky známej zo skupiny Spice Girls Victorie Beckham a futbalistu Davida Beckhama. Má o tri roky staršieho brata Brooklyna a mladších súrodencov - sedemročného Cruza a jedenapolročnú Harper. Jeho slávni rodičia spolu začali chodiť v roku 1997 a zosobášili sa 4. júla 1999 v Írsku. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona