Novou riaditeľkou kancelárie ministerky školstva sa stala Eva Gažová

NETKY.SK • 5 Október 2017, 16:49 • 2 min
Novou riaditeľkou kancelárie ministerky školstva sa stala Eva Gažová

BRATISLAVA - Riadením kancelárie ministerky školstva, vedy, výskumu a športu Martiny Lubyovej dnes poverili Evu Gažovú. Informoval o tom tlačový odbor rezortu.

slovakia

left justify in out

Eva Gažová je absolventkou Fakulty telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského v Bratislave. Počas svojej profesionálnej kariéry pôsobila v Slovenskom olympijskom výbore, kde sa podieľala na príprave slovenskej reprezentácie na olympijských a paralympijských hrách.

 

Svoje skúsenosti a organizačné schopnosti zúročila aj v Slovenskom paralympijskom výbore, ako aj v Slovenskej olympijskej marketingovej spoločnosti, kde sa venovala marketingu, sponzoringu i organizácii a medializácii podujatí.

Je správkyňou Nadácie Stars&Friends, členkou Výkonného výboru Special Olympics Europe – Euroasia a naposledy vykonávala funkciu národnej riaditeľky Slovenského hnutia špeciálnych olympiád.

Dlhé roky sa venuje aj dobrovoľníctvu. V súčasnosti je členkou najväčšieho športovo-charitatívneho projektu na Slovensku Parasport24 Tour.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies