Novou posilou Spartaka sa stal mladík Kubilay Yilmaz

NETKY.SK • 24 Január 2017, 09:19 • 2 min
Novou posilou Spartaka sa stal mladík Kubilay Yilmaz

TRNAVA - Futbalový útočník s rakúskou národnosťou a tureckými koreňmi Kubilay Yilmaz je najnovšou posilou fortunaligového FC Spartak Trnava. Dvadsaťročný mladík, ktorý o svojich kvalitách presvedčil v prípravnom zápase so Slováckom, podpísal s fortunaligovým FC Spartak Trnava jeden a pol ročnú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Šikovný útočník má za sebou pôsobenie v štvrtej rakúskej lige, akadémii Rapidu Viedeň a naposledy v Znojme. Pôvodne si ho vytipoval do juniorky tréner Marián Šarmír, pod ktorým odohral jeden zápas. Hneď po ňom sa presunul do Uherského Brodu, kde zanechal taktiež pozitívny dojem.


"Som šťastný, že sme dospeli k dohode. Spartak je veľký klub. Poznám fanúšikov, sú skvelí. Teším sa, keď nastúpim na prvý zápas," netajil po podpise zmluvy radosť Yilmaz. Nie je tajomstvom, že Kubilay je fanúšikom Trnavy, ako malý videl na starom štadióne spolu s otcom dva zápasy.

 


"Je to pekný príbeh, ktorý má svoju pointu. Kubo má o Spartaku dostatok informácii, dokonca býva vo Viedni, čo nie je ďaleko. Chce hrať za Spartak a to môže byť pre neho veľmi dôležitý moment smerom k motivácii," povedal generálny manažér Pavel Hoftych, ktorý ďalej dodal, že dva strelené góly v tomto prípade nehrali veľkú rolu.


"Ide o jeho futbalové umenie, v dvadsiatich rokoch je vyspelý hráč, ktorý má veľmi dobrú hru telom, je pracovitý, dostatočne tímový a dobre sa pohybuje na ihrisku. Vítam ho v klube."

 

img
Očakávania má Yilmaz preto jednoznačné. "Chcem si so Spartakom zahrať v európskych pohároch. Nie je to len môj cieľ, ale aj vedenia klubu," prezradil s úsmevom na tvári. Rakúšan s tureckými koreňmi sa v pondelok zapojil do prípravy s hlavným mužstvom Spartaka Trnava.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies