Novou posilou FK DAC na tri roky je talentovaný stredopoliar Nagy

NETKY.SK • 24 August 2016, 15:24 • 2 min
Novou posilou FK DAC na tri roky je talentovaný stredopoliar Nagy

DUNAJSKÁ STREDA - Talentovaný stredopoliar Péter Nagy podpísal trojročný kontrakt s vedením fortunaligového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda, hráčom DAC-u bude minimálne do 30. júna 2019. V prípade 19-ročného futbalistu (nar. 11. decembra 1996) ide o jeho prvú profesionálnu zmluvu. Informácie priniesla oficiálna internetová stránka klubu zo Žitného ostrova, ktorému po 6. kole najvyššej slovenskej súťaže patrí posledná 12. priečka s jediným bodom.

slovakia

left justify in out

Odchovanec Kostolných Kračian prišiel do DAC-u pred jarou 2014, v prvom polroku prispel k záchrane dorastu v II. lige. V sezóne 2014/2015 bol ťahúňom dunajskostredskej "devätnástky", ktorá vyhrala svoju súťaž a vybojovala si postup do I. dorasteneckej ligy. V minulom ročníku pravidelne nastupoval za DAC "B" v tretej lige dospelých a v lete sa presunul do kabíny A-tímu.

 

Rodák z Dunajskej Stredy Péter Nagy má dosiaľ na konte tri prvoligové štarty, z toho dva v základnej jedenástke. Debut vo Fortuna lige zažil 8. augusta 2016 v Bratislave proti domácemu Slovanu, keď v 32. min nahradil Chorváta Marina Ljubičiča. Na prvý gólový zápis v drese A-mužstva FC DAC 1904 Nagy zatiaľ čaká.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona