Novou podpredsedníčkou liberálov sa stala Jana Kiššová

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 18:13 • 2 min
Novou podpredsedníčkou liberálov sa stala Jana Kiššová

BRATISLAVA -Jana Kiššová sa dnes stala novou podpredsedníčkou SaS. Doterajšia generálna manažérka strany bola zvolená členmi Republikovej rady SaS.

slovakia

left justify in out

Kiššová tak doplní dvojicu podpredsedov Ľubomíra Galka a Jozefa Mihála.
     

"Je to zavŕšenie personálnej stabilizácie strany. Dnes môžem povedať, že SaS je skvelý tím a sme ako veľká rodina, kde máme všetci spoločný cieľ," povedal predseda liberálov Richard Sulík. Kiššová berie svoje zvolenie ako prejav dôvery. "Veľmi si to vážim a urobím všetko pre to, aby som nesklamala dôveru svojich kolegov," deklarovala.
     

Galko doplnil, že s Janou Kiššovou ako generálnou manažérkou sa mu výborne spolupracovalo. "Som presvedčený, že ako podpredsedovia budeme v tomto trende len pokračovať. Jej zvolenie vnímam ako výrazné posilnenie strany," uzavrel.
     

Kiššová sa zároveň od 1. júla stane aj poslankyňou NR SR. V parlamente nahradí práve Sulíka, ktorý bol zvolený za europoslanca. Kiššová už bola poslankyňou parlamentu v rokoch 2010 až 2012. Na poste generálneho manažéra SaS ju nahradil Roman Foltin.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona