Novou Miss Universe sa stala Francúzka Iris Mittenaereová

NETKY.SK • 30 Január 2017, 08:18 • 2 min
Novou Miss Universe sa stala Francúzka Iris Mittenaereová

MANILA - Titul Miss Universe 2016 získala dnes 24-ročná Francúzka Iris Mittenaereová, študentka zubnej chirurgie pochádzajúca z mesta Lille. Druhá v súťaži krásy skončila 25-ročná Haiťanka Raquel Pélissierová. Na treťom mieste sa umiestnila 23-ročná Kolumbijčanka Andrea Tovarová.

slovakia

left justify in out

Mittenaereová v priebehu slávnostného finále prestížnej súťaže krásy, ktoré sa konalo vo filipínskej metropole Manila, povedala, že by si priala, aby viac krajín otvorilo svoje hranice utečencom. Dodala, že toto rozhodnutie je v kompetencii jednotlivých štátov, jej vlasť sa však podľa nej rozhodla dobre, keď utečencov prijala. "Otvorené hranice nám umožňujú viac cestovať a objavovať svet," povedala.

 

Mittenaereová si korunku kráľovnej krásy prevzala od predošlej víťazky, herečky a modelky z Filipín, 27-ročnej Pii Wurtzbachovej, ktorej udelenie ceny poznačilo v závere večera v decembri 2015 nepríjemné faux pas. Moderátor Steve Harvey sa totiž pomýlil a najprv vyhlásil za víťazku inú súťažiacu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona