Novotný: Zastavme tunelovanie slovenského zdravotníctva

NETKY.SK • 6 November 2014, 15:45 • 2 min
Novotný: Zastavme tunelovanie slovenského zdravotníctva

BRATISLAVA - Vládna strana SMER-SD a jej nominanti sa usvedčili z toho, že aj v zdravotníctve vládnu Paškovým štýlom "vyhraj voľby a môžeš všetko...". Predražený nákup CT-čka v piešťanskej nemocnici je poslednou nehoráznou ukážkou smeráckej arogancie. Zastaviť ju dokáže len tlak verejnej mienky.

slovakia

left justify in out

Intenzívnejšia spolupráca s našimi občanmi aj prostredníctvom najrýchlejších komunikačných kanálov je veľmi dôležitá. Preto som na sociálnej sieti facebook spustil stránku s názvom "STOP smeráckemu tunelovaniu slovenského zdravotníctva".
     

Každý, kto „dá like“ vyšle signál našej vláde, že s takýmto tunelovaním peňazí v zdravotníctve nesúhlasí. Bude to akési digitálne "referendum". Zároveň to bude priestor, ktorý využijem na diskusiu o stave nášho zdravotníctva, priestor, kde budem zbierať podnety od pacientov, ktorí majú výhrady voči službám v nemocniciach a budem zbierať informácie o podobných nekalých praktikách v slovenských nemocniciach. Je to ďalší kanál, vďaka ktorému tiež budem intenzívnejšie diskutovať s občanmi ako poslanec Národnej rady SR, člen Výboru NR SR pre zdravotníctvo, ale aj ako lekár. Nedovoľme vládnej strane SMER-SD robiť si z nášho zdravotníctva svoju stranícku firmu. Pozývam Vás na moju stránku! 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies