Novotný: Nechystám sa kandidovať na predsedu SDKÚ-DS

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 15:21 • 2 min
Novotný: Nechystám sa kandidovať na predsedu SDKÚ-DS

KOŠICE - Podpredseda SDKÚ-DS a poslanec NR SR Viliam Novotný na mimoriadnom kongrese nemieni kandidovať na post predsedu strany.

slovakia

left justify in out

„Som predsedom regionálneho zväzu v Košiciach a predsedom výboru NR SR pre nezlučiteľnosť funkcií, takže mám predsedníckych stoličiek akurát dosť. Nechystám sa kandidovať na post predsedu SDKÚ-DS,“ povedal dnes pre agentúru SITA Novotný. Doložil, že funkciu predsedu regionálneho zväzu prevzal so sľubom, že zotrvá štyri roky a on sľuby zvykne plniť.

 

Novotný uviedol, že bude dôležité, ako dopadne mimoriadny kongres v bode personálne otázky. „Musíme sa dohodnúť tento týždeň. Je to vnútrostranícka diskusia. Zatiaľ by som ešte nešpekuloval o menách kandidátov na post predsedu strany,“ povedal Novotný. Ako dodal, on sa nechystá kandidovať, ale je to o diskusii v strane. Ak sa dohodnú na nejakom mene, tak ho bude treba podporiť naprieč celým Slovenskom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona