Novotná: Halepovú si nik nebude pamätať

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 14:19 • 2 min
Novotná: Halepovú si nik nebude pamätať

BRATISLAVA - Česká wimbledonská šampiónka zo sezóny 1998 Jana Novotná zastáva názor, že Rumunka Simona Halepová nikdy nebude vyznením svojej kariéry patriť do kategórie Američanky Sereny Williamsovej či Rusky Marie Šarapovovej.

slovakia

left justify in out

"Musíte každodenne vzbudzovať úžas. Je úplne jedno, kde sa Serena či Maria objavia, hneď sú z toho headliny, pocit úspechu a profesionality. Skĺbiť faktory a zachovať si koncentráciu na výkony dokáže len málo hráčok. Halepová vždy bude dobrá a konštantná, zrejme povyhráva aj grandslamové turnaje, ale - akokoľvek to nemyslím zle - zostane tenistkou, na ktorú si nik nebude pamätať. Je to dobrá hráčka, solídna, rezolútna, konštantná, nevzbudzuje však ´wow´," pre Sport360 vyhlásila 46-ročná Novotná, ktorá aktuálne pomáha krajanke Barbore Krejčíkovej. 

 

Na rozdiel od väčšiny médií a fanúšikov nie je Novotná uchvátená ani Kanaďankou Eugenie Bouchardovou, úradujúcou finalistkou Wimbledonu: "Čo sa s ňou stalo? Mala neuveriteľný rok, začala sa objavovať v magazínoch, zmenila účes a nestrávila to všetko. Šarapovová môže mať fototermín, bežať na vysokých opätkoch, pózovať s Porsche, ale potom napochoduje na kurt a neobzerá sa. Úžasné a jedinečné." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies