Novota si dokáže predstaviť novú zmluvu s Rapidom

NETKY.SK • 3 August 2015, 17:51 • 2 min
Novota si dokáže predstaviť novú zmluvu s Rapidom

VIEDEŇ - Slovenský futbalový brankár Ján Novota by rád zostal v rakúskom Rapide Viedeň dlhšie, než do leta budúceho roka.

slovakia

left justify in out

"Ešte nikdy v kariére som nemal takú peknú fázu, akú zažívam v Rapide. Som cudzinec, ale plne si uvedomujem, čo tento klub pre ľudí znamená. Keď sa pozerám na iné organizácie, môžem vyhlásiť, že terajší kontrakt by nemal byť mojím posledným. Rád by som zostal dlhšie," vyhlásil 31-ročný rodák z Matúškova pre Kurier.

 

Novota je v Rapide už viac ako štyri roky. V minulosti v zahraničí pôsobil aj v Panserraikose. Do rakúskej metropoly prišiel z Dunajskej Stredy. Uvedomuje si, že miesto jednotky medzi troma žrďami nemá vyárendované: "Každý deň odovzdávam všetko. To, čo môžem ovplyvniť, je moja tréningová morálka a výkony. Zvyšok musím brať tak, ako prichádza. Neviem posúdiť, či som typ do konkurenčného boja. Určite je však dobré, ak sa čosi také deje. Vnímam to z pozitívnej stránky: výzvy tlačia každého vpred."

 

Rapid minulý týždeň doma remizoval s Ajaxom Amsterdam v prvom zápase 3. predkola Ligy majstrov 2:2. Odveta v holandskom hlavnom meste je na programe v utorok o 20.15 h. Viedenčania sa pred ňou povzbudili sobotňajším ligovým triumfom 2:1 na pôde Salzburgu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies