Novota odchádza z Rapidu Viedeň, vybral si maďarský klub

NETKY.SK • 27 Jún 2017, 11:06 • 2 min
Novota odchádza z Rapidu Viedeň, vybral si maďarský klub

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ján Novota bude s veľkou pravdepodobnosťou v kariére pokračovať v Maďarsku. Tridsaťtriročný brankár sa z Rapidu Viedeň, kde v ostatnej sezóne dostával minimum príležitostí, presunie do Debrecína.

slovakia

left justify in out

"Klub mal konkrétny záujem, z ponuky mám pozitívny dojem. V Debrecíne som dostal návrh zmluvy na dva roky. Ak to bude v poriadku, nič nebráni spečateniu kontraktu podpisom. Stane sa tak v utorok, najneskôr v stredu," uviedol Novota, ktorý pôsobil v Rapide od leta 2011. Postupne sa stal jednotkou medzi troma žrďami klubu z rakúskej metropoly.

 

"Mrzia ma posledné mesiace, keď som sa ocitol na vedľajšej koľaji. Napriek tomu som išiel stále naplno a pozitívne sa pozeral dopredu. Napokon som sa rozhodol pre zmenu," dodal Novota.

Dvojmetrový dlháň (199 cm) pochádzajúci z Matúškova pri Galante chytal na klubovej úrovni aj v Štúrove, Senci, Dunajskej Strede.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies