Novota na operáciu ramena, chýbať bude mesiace

NETKY.SK • 28 November 2015, 12:36 • 2 min
Novota na operáciu ramena, chýbať bude mesiace

VIEDEŇ - Brankár slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Novota nebude v dobrom spomínať na štvrtkový zápas skupinovej fázy Európskej ligy na trávniku španielskeho Villarrealu.

slovakia

left justify in out

Opora Rapidu Viedeň musela po hodine hry predčasne z ihriska s boľavým ramenom. O 24 hodín neskôr po odbornom vyštrení sa od nedele 32-ročný Novota dozvedel nepríjemnú správu - roztrhnutá šľacha v ramene a potreba operácie. "Novotu budú v budúcom týždni operovať a bude pauzovať niekoľko mesiacov. Rapid želá svojej sympatickej brankárskej jednotke rýchle a pokiaľ možno nekomplikované zotavenie," píše sa na oficiálnom serveri skrapid.at. 

 

Rapid podľahol vo Villarreale najtesnejším rozdielom 0:1 a nedobrovoľne prepustil prvé miesto v tabuľke E-skupiny práve španielskemu tímu. Obe mužstvá si už vybojovali istotu postupu do šestnásťfinále EL.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies