Novota má v Rapide nového trénera Damira Canadiho

NETKY.SK • 11 November 2016, 10:58 • 2 min
Novota má v Rapide nového trénera Damira Canadiho

VIEDEŇ - Damir Canadi sa stal novým trénerom rakúskeho futbalového klubu Rapid Viedeň, v ktorom pôsobí aj slovenský brankár Ján Novota. Štyridsaťšesťročný kouč, ktorý doteraz viedol druhý tím tabuľky Altach, podpísal s vicemajstrom kontrakt do leta 2018. Informovala o tom agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Canadi nahradil na lavičke Mikea Büskensa, ktorého vedenie Rapidu odvolalo z funkcie v pondelok. Tradičný viedenský klub v prebiehajúcej sezóne zaostáva ďaleko za očakávaniami, po 14 odohratých zápasoch figuruje v tabuľke najvyššej súťaže s 20 bodmi až na piatom mieste, teda mimo pohárových priečok. Büskensovi definitívne "zlomila väz" víkendová domáca prehra 0:1 s AC Wolfsberger. Nemecký kouč nedával Novotovi veľa šancí medzi žrďami, aj nedeľňajší zápas presedel slovenský brankár na lavičke náhradníkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona