Novota by sa mal čoskoro vrátiť do tréningového procesu Rapidu Viedeň

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 16:06 • 2 min
Novota by sa mal čoskoro vrátiť do tréningového procesu Rapidu Viedeň

VIEDEŇ - Návrat slovenského futbalového brankára Jána Novotu do súťažného diania sa priblížil. Dres Rapidu Viedeň si neobliekol od konca novembra minulého roka, keď si v dueli skupinovej fázy Európskej ligy proti Vilarrealu poranil rameno.

slovakia

left justify in out

Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie musel pre roztrhnutú šľachu podstúpiť operáciu. Podľa prvotných lekárskych prognóz mal pauzovať niekoľko mesiacov, liečba však pokračuje rýchlym tempom. "Čo sa týka rekonvalescencie, ide to lepšie než sme predpokladali. Mimo hry už dlho nebude, verím tomu, že čoskoro sa zapojí do tréningu s mužstvom," citovala agentúra APA slová hlavného trénera Rapidu Zorana Barišiča.

 

Viedenskému klubu patrí v priebežnej tabuľke najvyššej rakúskej súťaže druhá priečka, na čele je o skóre Red Bull Salzburg.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies