Novota bude trénovať mladých brankárov Dunajskej Stredy

NETKY.SK • 2 Máj 2018, 16:15 • 2 min
Novota bude trénovať mladých brankárov Dunajskej Stredy

Dunajská Streda - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Ján Novota bude od júla trénerom brankárov mládežníckych tímov MOL Akadémie fortunaligového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda. Aktívnu činnosť ukončil vo februári pre zväčšenie aorty, za Dunajskú Stredu chytal v rokoch 2008 až 2011, na jeseň 2010 hosťoval v gréckom Panserraikose.

slovakia

left justify in out

Počas kariéry pôsobil aj v Senci, Rapide Viedeň či Debrecíne. "Začína sa nová kapitola v mojom živote, prechádzam na úplne inú funkciu, než som bol doteraz zvyknutý. Veľmi sa teším na nové úlohy, pretože vôbec nie je bežné, aby niekto tesne po ukončení aktívnej kariéry dostal podobnú ponuku z prvoligového klubu. Veľmi sa teším a ďakujem DAC za príležitosť. Budem sa snažiť spraviť maximum, aby som splnil očakávania a odviedol dobrú prácu aj na tejto pozícii. Mojím cieľom bude, aby sa deti tešili na tréningy a dosiahli čo najväčšie úspechy v kariére," povedal 34-ročný Novota na oficiálnej stránke FC DAC 1904.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona