Novoročný ohňostroj v hlavnom meste odpália z Bratislavského hradu

NETKY.SK • 16 December 2022, 11:30 • 2 min
Novoročný ohňostroj v hlavnom meste odpália z Bratislavského hradu

BRATISLAVA - Novoročný ohňostroj v hlavnom meste odpália tentoraz z Bratislavského hradu. Zabezpečovať ho bude Úrad vlády SR, keďže na Nový rok (1. 1.) si Slovensko pripomenie 30. výročie svojej samostatnosti. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Bratislavy Dagmar Schmucková.

slovakia

left justify in out

Mesto Bratislava zároveň chystá po pandemickej prestávke silvestrovský program na Hviezdoslavovom námestí. "Predchádzajúce dva roky boli veľké silvestrovské oslavy s tradičným ohňostrojom v centre mesta pre pandemickú situáciu zrušené. Tento rok už nepredpokladáme žiadne obmedzenia," uviedla pre TASR Schmucková. Samospráva vníma opätovný záujem Bratislavčanov o spoločné a bezpečné privítanie nového roka. Chystá preto program v centre mesta. Posledné sekundy tohto roka si budú podľa slov hovorkyne môcť obyvatelia a návštevníci Bratislavy prísť odrátať na Hviezdoslavovom námestí. O programe bude magistrát informovať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies