Novomanželia vraj strávia medové týždne na Seycheloch, v raji na Zemi

NETKY.SK • 29 Apríl 2011, 07:18 • 2 min
Novomanželia vraj strávia medové týždne na Seycheloch, v raji na Zemi

Novomanželia vraj strávia medové týždne na Seycheloch, v raji na Zemi

slovakia

left justify in out

img

Zoznam možných cieľov svadobnej cesty britského princa Williama a jeho manželky Kate sa rozširuje: podľa najnovších informácií to budú Seychelské ostrovy v Indickom oceáne.
      Nemecký Hamburger Abendblatt sa dozvedel "z dôveryhodných zdrojov", že novomanželia, ktorí si dnes povedia "áno", si chcú oddýchnuť po svadobnom zhone práve na týchto exotických ostrovoch, prezývaných raj na Zemi.
      "Prenajali sme britskému kráľovskému dvoru Severný ostrov," povedal novinám Farhad Vladi, ktorý sa zaoberá propagáciou ostrovov. Hamburský podnikateľ prenajíma a predáva ostrovy po celom svete. Spomínaný North Island stojí 50.000 eur na noc.
      V zozname potenciálnych miest pre medové týždne sa spomínajú Austrália, Jordánsko, Keňa, Maurítius a karibské ostrovy Mustique. Od týchto trochu menej honosná by bola svadobná cesta v škótskom Birkhalle a Južné Anglicko.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies