FOTO Novodobý biznis: Tri sestry sa topia v bohatstve, muži im za šteklivé selfie posielajú darčeky

NETKY.SK • 23 November 2015, 19:00 • 2 min
FOTO Novodobý biznis: Tri sestry sa topia v bohatstve, muži im za šteklivé selfie posielajú darčeky

PHONEIX - Tri sestry objavili výnosný biznis a za svoje selfie už od cudzích ľudí dostali darčeky v hodnote 75.000 libier (53 570 eur). Všetko čo je zadarmo, je predsa super, aj keby to mala byť úplná hlúposť.

slovakia

left justify in out

Lucy Brooks (28) a jej sestry Sophie (26) a Stacie (25) sa stali majsterkami v získavaní darčekov. Nedostávajú síce peniaze ale drahé veci, ktoré dosiaľ predstavujú hodnotu 53 570 eur, pričom väčšinou ide o elektroniku, šperky, make-up a oblečenie.

 

Nie je to typický príbeh Instagramu. Sestry prevádzkujú vlastný salón v Saint Albans a po zverejnení svojich spoločných selfie, im cudzí muži začali kupovať veci. "Nie je to pochybný biznis. Mužom len robíme láskavosť. Milujú naše telá a hovoria nám ako krásne vyzeráme. Spestríme im deň, je to úplne nevinné," hovorí Lucy. Jej konto má na Twitteri viac ako 90.000 fanúšikov práve vďaka tejto brandži, ale zo zisku profitujú všetky tri sestry.

 

 

Zoznam niektorých darom:

Počítače: 3214 eur

Jedálenský stôl:  285 eur

Antique zrkadlo: 500 eur

iPady: 1500 eur

Parfumy : 3571 eur

Topánky:  3571 eur

Kabelky: 2142 eur

Darčekové poukážky: 10 714 eur

Televízor:  571 eur

Zvukový systém:  285 eur

Kvety: 7428 eur

UGG topánky: 1607 eur

Makeup: 17 142 eur

Hodinky: 107 eur

 

Táto nová móda sa oficiálne nazýva "rising - vyplachovanie" a hoci mnohí ľudia to vidia ako obyčajné zneužívanie osamelých mužov, tieto sestry  to vidia úplne inak. "Nerobíme žiadne sexuálne služby.  Ani môj priateľ  s tým nemá problém.  Myslí si, že je to vtipné, ak to vôbec rieši," hovorí Lucy. Tá dostala prvý dar v roku 2010, kedy začala zdieľať svoje selfie na Twitteri a obdržala za to parfum Marc Jacobs. Vtedy sa jej jeden fanúšik spýtal, či má nejaký zoznam žeľaní.  "Nebudem klamať, chcem mať pekný život," dodala.

 

Veľká pozornosť prináša aj určité nebezpečenstvo, a jeden muž bol nimi tak posadnutý, že dokonca dostal súdny príkaz pre zákaz kontaktu, pretože dievčatá doslova zaplavil správami.

"Bolo to naozaj desivé. Všetky sme ho na Twitteri blokovali, ale on si robil ďalšie účty a písal nám. Potom napísal, že sa za nami chystá prísť. Museli sme volať políciu a získať súdnu ochranu," spomína Lucy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies