Novobanskej mestskej poslankyni zhorelo auto

NETKY.SK • 9 Apríl 2016, 14:22 • 2 min
Novobanskej mestskej poslankyni zhorelo auto

NOVÁ BAŇA - Hasiči zasahovali v piatok (8.4.) večer pri požiari auta, ktoré patrilo novobanskej mestskej poslankyni Viktórii Valachovičovej. Prípad vyšetruje polícia. V súčasnosti zatiaľ nie je známe, či išlo o technickú chybu na vozidle, alebo cudzie zavinenie.

slovakia

left justify in out

Valachovičová uviedla, že krátko pred 21.00 h prišli v aute aj s manželom domov. Krátko na to sa do neho vrátil pre zabudnutý DVD-nosič. "Čiže manžel bol pri aute asi 20 minút predtým, ako sa to stalo. Potom som ukladala malého, manžel sedel za počítačom. Keď som sa za ním vrátila, počula som strašnú ranu a plamene," opísala situáciu poslankyňa. "Mrzí nás to, ale berieme to s nadhľadom. Sme živí a zdraví, auto sa vymení," dodala s tým, že sú dve možné príčiny požiaru, a to technický skrat, alebo úmyselné podpálenie.

 

Prípadom sa zaoberá aj polícia. "Poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru v Novej Bani začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," uviedla v tejto súvislosti banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová. Príčina požiaru je stále predmetom vyšetrovania, polícia podľa jej slov ešte nemôže vylúčiť ani cudzie zavinenie. Aj dnes mali byť ešte na mieste policajti so služobným psom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona