Novinkou v prvej lige je Strieborná prilba pre najlepšieho hráča mesiaca

NETKY.SK • 4 Október 2015, 15:49 • 2 min
Novinkou v prvej lige je Strieborná prilba pre najlepšieho hráča mesiaca

BRATISLAVA - Premiérovo v histórii môžu fanúšikovia hlasovať o najlepšieho hráča 1. hokejovej ligy.

slovakia

left justify in out

V druhej najvyššej súťaži odštartoval vo štvrtok prvý ročník diváckej ankety Bemaco Strieborná prilba. Priaznivci v nej vyberú najlepšieho hráča, ktorý bude nosiť v nasledujúcom mesiaci striebornú prilbu. Prvé hlasovanie sa začalo už 1. októbra a potrvá desať dní.

 

Priaznivci budú mať pri hlasovaní na výber vždy z piatich kandidátov, svoj hlas odovzdajú iba jednému z nich. Nominácia piatich hokejistov vzíde z návrhov prvoligových klubov, ktoré vyberú najlepšieho hráča zo svojho tímu. Štvoricu hokejistov potom vyberú novinári a redaktori portálu prvaliga.sk, kde prebieha aj samotné hlasovanie. Piateho hráča doplní do hlasovania vďaka voľnej karte bývalý reprezentant Slovenska Ľubomír Vaic, ktorý je momentálne riaditeľom prvoligového klubu zo Spišskej Novej Vsi a aj členom Dozornej rady SZĽH.

 

Za mesiac september sú nominovaní: Jakub Linet (Bardejov), Marek Uram (Liptovský Mikuláš), Igor Halás (Prešov), Filip Nemček (Topoľčany) a divokú kartu dostal Juraj Faith (Michalovce). Do diváckej ankety sa v mesiaci september nezapojil tím Nových Zámkov. HC Mikron totiž ako jediný prvoligový klub zatiaľ nesúhlasil so všetkými podmienkami ankety.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies