Novinári si vybrali svoju Miss: Je ňou Lucia Slaninková!

NETKY.SK • 26 Marec 2013, 14:53 • 2 min
Novinári si vybrali svoju Miss: Je ňou Lucia Slaninková!

BRATISLAVA - Titulom Miss Média v rámci jubilejného 15. ročníka súťaže krásy Miss Universe Slovenskej republiky sa oddnes môže pýšiť Lucia Slaninková z Považskej Bystrice. O držiteľke ocenenia rozhodli dnes v Bratislave prítomní novinári, ktorí si vybrali finalistku s číslom 6.

slovakia

left justify in out

O celkovej víťazke Miss Universe SR rozhodne odborná porota na galavečere v Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC). Priamy prenos z podujatia prinesie vo štvrtok 4. apríla po 20:00 RTVS na Jednotke. Dievčatá sa tam predvedú v dvoch druhoch šiat z módneho domu La Casa Hermosa. Kolekciu plaviek v párty štýle vytvorila módna návrhárka Janka Gavalcová. O vlasy finalistiek sa postará Zoltán Takács a jeho tím. 

Vo finále sa predstaví dvanástka dievčat. Okrem čerstvej držiteľky titulu Miss Média Lucie Slaninkovej to budú aj Zuzana Bóryová z Kežmarku, Anna Hladeková z Brezy, Iveta Olexová zo Zámutova, Romana Hertlová zo Žiaru nad Hronom, Jeanette Borhyová z Ivanky pri Dunaji, Ivana Mišutková z Predmieru, Patrícia Ordogová z Banskej Bystrice, Dominika Rubeljová zo Starej Ľubovne, Diana Kačurová z Popradu, Lucia Kačurová z Popradu a Paulína Gáborová zo Žarnovice. Po februárových kastingoch ich vybrala porota v zložení: Silvia Chovancová-Lakatošová (riaditeľka súťaže), Martin Fridner (fotograf), Mirka Kysucká (Miss SR 2000), Dagmar Kolesárová (Miss Universe SR 2011) a Ľubica Štepánová (Miss Universe SR 2012). 

Absolútna víťazka získa exkluzívne briliantové náramkové hodinky v hodnote 10-tisíc eur, osobný automobil a tiež exkluzívny model šiat a letenku na svetové finále Miss Universe. Všetky finalistky dostanú luxusný zájazd all inclusive na Sardíniu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies