Noví Krotitelia duchov budú mať pravdepodobne pokračovanie

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 08:11 • 2 min
Noví Krotitelia duchov budú mať pravdepodobne pokračovanie

LOS ANGELES - Film Krotitelia duchov (2016), ktorý je novou verziou rovnomennej snímky z roku 1984, sa pravdepodobne dočká pokračovania.

slovakia

left justify in out

Pre portál The Wrap to povedal prezident svetovej distribúcie spoločnosti Sony Pictures Entertainment Rory Bruer. “Hoci sme zatiaľ nič oficiálne neoznámili, nepochybujem o tom, že sa to stane,” uviedol. “Svet Krotiteľov duchov je živý a darí sa mu dobre. Očakávam, že Krotitelia duchov sa stanú dôležitou značkou a sériou,” povedal tiež.

 

V novinke, ktorá sa dostane do slovenských kín 28. júla, stvárnili hlavné úlohy Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Leslie Jones. Okrem nich si v snímke zahrali aj Chris Hemsworth, Andy García, Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh, Neil Casey ako aj hviezdy pôvodných Krotiteľov duchov z rokov 1984 a 1989 Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Sigourney Weaver. Režisérom je Paul Feig, ktorý spolu s Katie Dippold napísal aj scenár. Snímka, ktorú do amerických kín uviedli 15. júla, si počas otváracieho víkendu pripísala v USA na konto 46 miliónov dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies