Noví Krotitelia duchov budú bez Slimera

NETKY.SK • 16 November 2015, 13:40 • 2 min
Noví Krotitelia duchov budú bez Slimera

BRATISLAVA - Zelený duch Slimer nebude v novej verzii komédie Krotitelia duchov.

slovakia

left justify in out

Informáciu, že by sa mal v snímke objaviť, poprel režisér Paul Feig prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Prepáčte banda. Ten záznam na IMDb nie je pravdivý. Toto nemôžem potvrdiť," napísal spolu s odkazom na pôvodnú nepravdivú správu. Fáma, že by sa mal Slimer vo filme ukázať, vznikla na portáli Internet Movie Database (IMDb), kde uviedli, že zelenému strašidlu prepožičia hlas Dan Castellaneta, ktorý je v anglicky hovoriacich krajinách známy ako hlas Homera Simpsona z kultového animovaného seriálu Simpsonovci (1989).


V novinke, v ktorej sa ako krotiteľky predstavia herečky Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones a Kate McKinnon, účinkujú aj hviezdy pôvodných filmov z rokov 1984 a 1989 Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson či Sigourney Weaver. Okrem nich sa v snímke ukážu aj Chris Hemsworth, ktorý sa predstaví ako ich asistent, či Andy García v role starostu New Yorku. Herecké obsadenie dopĺňajú aj Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh a Neil Casey. Paul Feig je s Katie Dippold aj autorom scenára. Pôvodnú snímku z roku 1984 nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V oboch filmoch sa predstavili okrem spomínaných Murrayho, Aykroyda, Weaver a Hudsona aj Rick Moranis a Harold Ramis, ktorý zomrel vlani vo februári. Sci-fi komédiu by mali do slovenských kín uviesť 28. júla 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies