Novembrové herné hity na Playstation a oslavy výročia pokračujú v plnom prúde

NETKY.SK • 6 November 2021, 12:00 • 2 min
Novembrové herné hity na Playstation a oslavy výročia pokračujú v plnom prúde

Playstation tentoraz tiež nezaľáha s hernými nádielkami a pre november si pripravil niečo extra aj pre držiteľov PS VR zariadení. Nové herné tituly sú pripravené pre Playstation Plus a Playstation Now predplatných služieb. Narodeniny oslavuje VR a herné postavy Nathan Drake a Sonic. GTA San Andreas na Oculus VR. Posledné dve väčšie zľavy na Steame do konca roka 2021.

slovakia

left justify in out

Majitelia predplatnej služby Playstation Plus sa môžu tešiť na ďalšiu nádielku hier počas novembra. Tentoraz sa do balíka hier pridávajú ďalšie 3 herné tituly na PS VR, k oslave 5. výročia virtuálnej reality pre Playstation. Na november sú pripravené nasledujúce hry:

 

Knockout City (PS5 a PS4)

 

Knockout City nie je len hocijaká tradičná loptová hra, na akú sme zvyknutí v telocvični. Táto zábavná a bláznivá hra sa presúva na netradičné miesta otvorených priestranstiev. Hráči majú na výber rôzne štýly hrania, širokú škálu prispôsobení a vizuálnych zmien hernej postavy. Hra ponúka kooperáciu hráčov v multiplayerovom prostredí.

 

First Class Trouble (PS5 a PS4)

 

First Class Trouble je najnovším herným titulom, ktorý oznámili na State of Play. Ide o online hru šiestich hráčov. Tí sa však tajne rozdelia do dvoch skupín. Jedna skupina má deaktivovať umelú inteligenciu a tá druhá skupina ju má zachrániť. Dávajte si pozor a buďte obozretní. Niektoré úlohy vyžadujú kooperáciu, preto je potrebné dávať si pozor na to, komu veríte.

 

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)

 

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning je akčná RPG hra, ktorá ponúka rozľahlé herné prostredie. Hlavným cieľom je zachrániť svet a všetko, čo po ničivých vojnách zostalo stáť. Pustite sa strastiplnou cestou vo vynovenom vizuálnom spracovaní a prepracovaných herných mechaník v hre Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

 

The Persistence (PS VR)

 

Vo virtuálne realite sa presunieme do sci-fi prostredia ďalekej budúcnosti. Bojovať o prežitie nad zmutovanými monštrami vo vesmírnej lodi budete môcť v sci-fi hororovej roguelike hre The Persistence.

 

The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition (PS VR)

Zostávame vo VR a tematike boja o prežite, no tentoraz meníme prostredie zo série Walking Dead alebo po našom živí mrtví. Zombie však nie sú jediní nepriatelia. V hre môžete naraziť na nepremenených preživších. Tí však nemusia byť vždy na vašej strane.

 

Until You Fall (PS VR)

V poslednom VR titule sa presúvame do neónovo farebného priestoru. V hre sa pripravte na sekanie, blokovanie úderov, ale aj vyvolávanie kúziel. Toto všetko môžete vyskúšať v hack-and-slash roguelite hre Until You Fall.

 

img

 

 

Playstation Now je ďalšia predplatná služba, ktorá ponúka sťahovanie hier a streaming hier. Streamovanie hier je možné na herných konzolách PS5 a PS4. Vďaka streamovaniu hier si môžu Playstation hry užiť hráči a majitelia PC platformy. Upozornenie! Slovensko nie je oficiálne podporovanou krajinou v poskytnutí služby PS Now v čase vydania tohto článku.

Od 2. novembra sa predplatitelia PS Now môžu tešiť na nasledujúce herné tituly:

Mafia: Definitive Edition - (dostupnosť v knižnici PS Now do 28. februára 2022)
Totally Reliable Delivery Service
Final Fantasy IX
Celeste

 

Mohlo by vás zaujímať: Lara Croft oslavuje 25 rokov na hernej scéne, no hráči Halo na Xbox 360 predčasne smútia

 

Rýchle herné novinky #3

 

Oslava 10. výročia herného titulu UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION. Herní vývojári si pripravili na svojom blogu špeciálne informácie o vývoji tretieho pokračovania legendárnej hernej série Uncharted. Vývoj hry nie je jednoduchý a nie vždy je možné všetko naplánovať, aj preto sa vývojári podelili o zaujímavosti zo zákulisia herného vývoja Uncharted 3. Dozvedieť sa môžete o zaujímavých momentoch počas vývoja, aká je najobľúbenejšia scénka z hry a ďalšie spomienky.  

Zdroj (naughtydog)

 

Prečítajte si: Herný priemysel nespí! Na trh prichádza vylepšená verzia GTA trilógie a nová konzolová hra na PC

 

K narodeninovej oslave sa pripája Sonic the Hedgehog. Modrého ježka Sonica môžeme vidieť nielen v hrách, ale aj v iných médiách, ako sú napríklad komiksy, animácie alebo po novom aj filmová adaptácia. Oslavovať okrúhle 30. výročie môžete so špeciálnymi eventmi, hrami, tapetami a mnohým ďalším na oficiálnej stránke oslavy výročia Sonica.

Zdroj (sonic30th)

 

Oculus takisto nezaostáva s oslavou virtuálnej reality. Tento rok oslavuje 5 rokov pôsobenia a prichystané sú novinky pre VR v hernej oblasti. Na Oculus Quest 2 je už dlhší čas vo vývoji legendárny titul Grand Theft Auto: San Andreas. Medzi ďalšiu novinku patrí uzavretie partnerstva so skúsenými vývojármi na scéne hier vo VR - Vertigo Games. Očakávať máme nové hudobné hity a ďalšie prekvapenia v hudobnej VR hre - Beat Saber. POPULATION: ONE je VR battle royale hrou, ktorá prináša nové updaty a herné bonusy počas novembra a decembra 2021. Na záver nás čaká VR hra Blade & Sorcery: Nomad. Hra ponúkne nový vynovený súboj v stredovekom fantasy svete.

Zdroj (Oculus)

 

Herná distribučná platforma Steam plánuje do konca roka ešte 2 väčšie zľavy. Ako prvé nás čakajú jesenné zľavy, ktoré budú pretrvávať od 24. - 30. novembra 2021. Následne tak nesmú chýbať zimné zľavy, na tie sa môžeme tešiť od 22. decembra až do 5. januára 2022.

Zdroj (Steamworks)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona