Novela o rokovacom poriadku nemá podľa Číža žiadnu spornú otázku

NETKY.SK • 29 September 2015, 11:24 • 2 min
Novela o rokovacom poriadku nemá podľa Číža žiadnu spornú otázku

BRATISLAVA - Navrhovaná novela o rokovacom poriadku NR SR nemá žiadnu spornú otázku. Má zničiť nezmyselný politický zápas. V pléne parlamentu to dnes povedal jeden z jej spoluautorov Miroslav Číž (Smer-SD).

slovakia

left justify in out

"Ak s ním majú niektoré poslanecké kluby problém, mohli sa vyjadriť v písomnom stanovisku. Urobilo tak len OĽaNO," reagoval na kritiku opozície.

 

Napríklad Pavol Hrušovský z KDH novele vytkol, že s ňou nesúhlasí každý poslanec parlamentu. "Bol som svedkom viacerých pokusov o zmenu tohto poriadku a nikdy sa nepristúpilo k takej, ak nedošlo ku zhode všetkých poslaneckých klubov," povedal.

 

Mrzí ho tiež, že novela prichádza krátko pred skončením funkčného obdobia parlamentu. Súčasná Národná rada SR sa už podľa neho nebude riadiť. Číž mu odkázal, že možnosť zmeny poriadku je tu dnes a bola by škoda, ak by zmenu poslanci v pléne nepodporili.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona