Nové zistenia: Za smrť Bobbi Kristiny Brown je vraj vinný jej partner Nick Gordon

NETKY.SK • 8 August 2015, 10:44 • 2 min
Nové zistenia: Za smrť Bobbi Kristiny Brown je vraj vinný jej partner Nick Gordon

LOS ANGELES - Správkyňa pozostalosti Bobbi Kristiny Brown, ktorá skonala 26. júla, približne pol roka po tom, ako utrpela nezvratné poškodenie mozgu, viní z jej smrti jej partnera Nicka Gordona.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z dokumentov, ktoré právnička doručila na súd 7. augusta. Bedelia C. Hargrove v nich uviedla, že 31. januára, teda v deň, keď našli Bobbi Kristinu bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome, prišiel Gordon domov opitý. Dvojica sa údajne začala hádať po tom, ako si Gordon prezrel záznamy z bezpečnostných kamier. Jediné dieťa zosnulej speváčky Whitney Houston údajne na základe nich obvinil z nevery. Potom údajne podal Bobbi Kristine drogy, následkom čoho upadla do bezvedomia, a preniesol ju do vane plnej vody. Následne sa prezliekol a šiel späť medzi hostí, ktorí sa v dome zdržiavali, pričom vraj dával sexuálne návrhy jednej zo žien.


Súdom určený zástupca už v júni vyslovil podozrenie, že život ohrozujúce zranenia mohol 22-ročnej Bobbi Kristine spôsobiť jej priateľ Nick Gordon, ktorého obvinili aj z krádeže 10 miliónov dolárov z jej účtu v čase, keď už bola v kóme. Bobbi Kristina zdedila celý majetok svojej matky.


Bobbi Kristinu Brown pochovali 3. augusta na cintoríne vo Westfielde v americkom štáte New Jersey. Podobne ako smútočná rozlúčka, ktorá sa konala 1. augusta v metodistickom kostole v Alpharette v štáte Georgia, aj pohreb bol neverejný a určený len pre pozvaných hostí. Pred cintorínom sa však zišli desiatky fanúšikov Bobbi Kristiny a jej matky, ktorá zomrela pred troma rokmi.


Matku Bobbi Kristiny Whitney Houston, ktorá si fanúšikov získala hitmi ako I Will Always Love You, Greatest Love Of All, Saving All My Love For You či I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me), našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona