Nové Zámky opúšťa Čížek, prichádzajú Rehák a Novotný

NETKY.SK • 7 Február 2017, 21:39 • 2 min
Nové Zámky opúšťa Čížek, prichádzajú Rehák a Novotný

NOVÉ ZÁMKY - Nováčik hokejovej Tipsport ligy 2016/2017 HC Nové Zámky sa v utorok dohodol s konkurenčným klubom MsHK Doxxbet Žilina na výmene hráčov.

slovakia

left justify in out

Pod Dubeň putuje obranca Václav Čížek, opačným smerom bek Denis Rehák a útočník Štěpán Novotný. "V utorok sme spečatili túto výmenu podpisom. Rehák je skúsený obranca, ktorý vystuží naše zadné rady, Novotný zase pravoruký center, čo si vyžiadal tréner. Na prvom tréningu sa budú hlásiť už v stredu. Do konca prestupového obdobia ešte očakávame príchod nejakých hráčov," informoval prezident HC Nové Zámky František Sucharda.

Tridsaťjedenročný Denis Rehák začal aktuálnu sezónu vo Zvolene, neskôr prestúpil do Žiliny. V minulosti hral aj za Trenčín či Liptovský Mikuláš. V zahraničí hral v kazašskom Pavlodare, v Česku za Vítkovice, Třebíč a Brno. O päť rokov mladší Štěpán Novotný v minulosti okrem Žiliny hral aj za Nitru, Košice a Lev Poprad. Dvadsaťsedemročný obranca Václav Čížek prišiel do Nových Zámkov v lete z Banskej Bystrice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona