Nové údaje o úmrtiach a nakazených na Slovensku

NETKY.SK • 20 Apríl 2020, 15:09 • 2 min
Nové údaje o úmrtiach a nakazených na Slovensku

BRATISLAVA - Na Slovensku pribudlo počas nedele (19. 4.) 12 nových prípadov ochorenia COVID-19. Otestovaných bolo 1970 osôb. Celkovo tak SR má 1173 pozitívne testovaných ľudí na nový koronavírus.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ďalší prehraný boj s vírusom 

"Pribudlo ďalšie úmrtie pacienta s pozitívnym testom na COVID-19, ide o klienta Domova sociálnych služieb Spišské Bystré. Počet úmrtí pacientov s pozitívnym testom na nový koronavírus tak stúpol na 13," priblížila.

 

Údaje o vyliečených

Ako ďalej Eliášová doplnila, vyliečených bolo už 251 ľudí, z toho bolo 61 hospitalizovaných v nemocniciach a 190 sa vyliečilo v domácej izolácii. Celkový počet testov s negatívnym výsledkom je 45 561.

 

img

 

Pacienti

Hospitalizovaných je 212 pacientov, u 81 bolo ochorenie COVID-19 potvrdené, u 131 sa čaká na výsledky testov. Na jednotkách intenzívnej starostlivosti je podľa informácií rezortu zdravotníctva osem pacientov, dvaja sú na umelej pľúcnej ventilácii.

 

Nové prípady

Z 12 nových prípadov sa tri osoby nachádzajú v karanténnom stredisku vo Vranove nad Topľou. Pribudol aj prípad v Domove sociálnych služieb v Pezinku. Ďalšia osoba s neznámou adresou sa nachádza v karanténnom stredisku, MZ SR však neuviedlo v ktorom. Ďalšia osoba sa nachádza v karanténnom stredisku Akadémie Policajného zboru v Bratislave. Z nových pacientov je najmladší muž vo veku 26 rokov z okresu Vranov nad Topľou, najstaršou je žena vo veku 76 rokov z okresu Prievidza.

 

Situácia vo svete vyzerala začiatkom dnešného dňa nasledovne:

 

 

img

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies