Nové tetovanie zdobí vyholenú časť hlavy Kelly Osbourne!

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 14:09 • 2 min
Nové tetovanie zdobí vyholenú časť hlavy Kelly Osbourne!

USA - Britská televízna osobnosť Kelly Osbourne má na hlave nové tetovanie. Dcéra speváka kapely Black Sabbath Ozzyho Osbourna si dala nad ľavé ucho vytetovať nápis Stories... (v preklade Príbehy..., pozn. SITA).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z londýnskeho Westminsteru sa o novinku podelila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila niekoľko fotografií, na ktorých je aj s autorom diela. "Ďakujem ti Dr. Woo. To, čo dokážeš, je naozaj magické," pripísala k jednej z fotografií Osbourne, ktorá má v súčasnosti fialové vlasy.

 

Kelly Osbourne sa narodila 27. októbra 1984. Spolu s rodinou účinkovala v reality šou Osbournovci (2002 - 2005), ktorá v roku 2002 získala cenu Emmy. Súťažila v tanečnej šou Dancing with the Stars, kde sa umiestnila na tretej priečke. Na konte má dva štúdiové albumy - Shut Up (2002) a Sleeping In The Nothing (2005). Vyskúšala si aj moderovanie či úlohu porotkyne v súťažiach ako America's Next Top Model alebo RuPaul's Drag U. Momentálne komentuje módu v relácii Fashion Police (2010). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona