Nové správy o Schumacherovi nepotešia: Jeho manažérka znovu prehovorila

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 14:50 • 2 min
Nové správy o Schumacherovi nepotešia: Jeho manažérka znovu prehovorila

BERLÍN - Michael Schumacher (47) je už viac ako dva a švrť roka hospitalizovaný po vážnej nehode, ktorá sa mu prihodila na rodinnej lyžovačke. Pretekár sa vážne zranil po tom čo nešťastne spadol na lyžovačke hlavou na skalu.

slovakia

left justify in out

Presné informácie sa verejnosť len ťažko dozvedá. O jeho zdravotnom stave sa neustále špekuluje, ale všetky indície naznačujú, že jeho zdravotný stav je určite vážny.

 

Shumacherova manažérka Sabine Kehmová znovu prehovorila a teraz možno aj nevedomky vzala fanúšikom nádej. “Michael nám veľmi chýba, to je jasné. Bohužiaľ čas sa nedá vrátiť späť” povedala pre sobotné vydanie nemeckého denníka Süddeutsche Zeitung so strhanám výrazom na tvári Kehmová, ktorá vlastne prvýkrát nepriamo potvrdila mimoriadne vážny stav bývalého pretekára formuly 1. Jeho manažérka vysvetlila prečo jeho rodina tak mlčí. „Nie je žiadna iná možnosť. Každá informácia, ktorú by sme zverejnili, by priniesla len celý rad ďalších otázok. Ďalším dôvodom je fakt, že jeho rodinnný život bol pre neho najdôležitejší, vždy sa ho snažil maximálne chrániť”, uviesla jeho manažérka Kehmová.

 

Slová Shumacherovej manažérky určite nepotešili jeho fanúšikov. Aj keď v poslednej dobe sa o jeho zdravotnom stave stále špekuluje, na verejnosť pricháduajú čoraz viac informácie, ktoré naznačujú, že jeho stav bude naozaj veľmi vážny.

 

„Mám nové správy, ale, bohužiaľ, nie sú dobré. S Michaelom je to veľmi zlé,“ povedal nedávno bývalý dlhoročný šéf Ferrari di Montezemolo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies