Nové správy o Paulovi Wakerovi: V tele herca neboli po havárii žiadne drogy ani alkohol

NETKY.SK • 4 Január 2014, 06:42 • 2 min
Nové správy o Paulovi Wakerovi: V tele herca neboli po havárii žiadne drogy ani alkohol

LOS ANGELES - Súdna pitva nepotvrdila žiadne drogy ani alkohol v telách herca Paula Walkera - hlavného predstaviteľa série filmov Rýchlo a zbesilo - a jeho priateľa Rogera Rodasa po ich novembrovej autohavárii. Vyplýva to z dnes zverejnenej pitevnej správy, ktorú citovala agentúra Reuters.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Testy Walkera (40) i Rodasa (38) na alkohol boli negatívne a v ich telách sa tiež nenašli žiadne drogy - nebol prítomný kokaín, opiáty ani marihuana, informovala kancelária súdneho lekára v okrese Los Angeles.

Auto, v ktorom zahynul herec Paul Walker, sa rútilo rýchlosťou viac ako 160 kilometrov za hodinu tesne pred nárazom do pouličnej lampy a stromu. Vyplýva to z pitevnej správy okresného súdneho lekára okresu Los Angeles, o ktorej v piatok informovala agentúra Associated Press.

"Červené Porsche Carrera GT išlo nebezpečnou rýchlosťou, približne viac ako 100 míľ za hodinu. Z neznámych dôvodov vodič stratil kontrolu nad vozidlom," uvádza sa v správe. 

Walker (40), známy predovšetkým z filmovej série Rýchlo a zbesilo, zahynul 30. novembra v aute, ktoré narazilo do pouličnej lampy a stromu. Auto, v ktorom sedel na mieste spolujazdca, následne explodovalo a začalo horieť. Pri nehode prišiel o život aj hercov kamarát a finančný poradca Roger Rodas, ktorý auto riadil.

Podľa pitevnej správy bolo Walkerovo telo spálené na nepoznanie. Testy na prítomnosť alkoholu či drog v telách oboch mužov boli negatívne.

Walker bol hviezdou piatich zo šiestich filmových dielov Rýchlo a zbesilo (Fast & Furious), ktoré sa stali kasovými trhákmi a glorifikovali rýchle autá aj nebezpečné jazdenie. Siedmy diel série o pouličných pretekoch sa začal nakrúcať v septembri a filmové štúdiá Universal oznámili, že Walkera uvidia diváci v hlavnej úlohe napriek tomu, že 30. novembra zomrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies