Nové nákupné centrum Bory Mall otvoria v novembri

NETKY.SK • 13 September 2014, 17:40 • 2 min
Nové nákupné centrum Bory Mall otvoria v novembri

BRATISLAVA - Nákupné centrum Bory Mall, ktoré vyrástlo v západnej časti Bratislavy medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou, otvoria v novembri.

slovakia

left justify in out

Komplex, do ktorého developérska odnož finančnej skupiny Penta vložila vyše 150 miliónov eur, má ponúknuť 180 obchodov, kaviarne i reštaurácie.
      

Plocha nákupného centra predstavuje viac ako 54.000 štvorcových metrov. Návštevníci v komplexe nájdu obchody s oblečením, športovými potrebami, spotrebnou elektronikou, supermarket, fitness centrum, externé športoviská, polikliniku, pobočku Slovenskej pošty či detský svet. "Do lokality, kde v súčasnosti podobný koncept neexistuje, prinášame potrebnú vybavenosť," uviedol riaditeľ nákupného centra Milan Klégr.
      

Pre návštevníkov komplexu je pripravených vyše 2400 parkovacích miest. Na jar budúceho roka plánujú v Bory Mall otvoriť tiež vonkajší detský zábavný park a 12 kinosál.
      

Výstavba Bory Mall sa začala v januári 2013 a je súčasťou prvej etapy novej mestskej štvrte BORY. Hlavné mesto chce do lokality z Dúbravky v budúcnosti predĺžiť aj električkovú trať. Dúbravská radiála sa dnes totiž končí na zastávke Pri kríži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies