Nové letné lesky na pery ARTISTRY sú plné nežnej elegancie

NETKY.SK • 11 Jún 2012, 19:01 • 2 min
Nové letné lesky na pery ARTISTRY sú plné nežnej elegancie

Nové letné lesky na pery ARTISTRY sú plné nežnej elegancie - Pre ženy Tento hebký krémový prípravok kombinuje dokonalú starostlivosť a žiarivý lesk, ktorý zdanlivo nemá koniec. Nelepí sa a ani nehustne.

slovakia

left justify in out

img

Tento hebký krémový prípravok kombinuje dokonalú starostlivosť a žiarivý lesk, ktorý zdanlivo nemá koniec. Nelepí sa a ani nehustne. Široká paleta odtieňov a vzhľadov so žiarivým 3-D efektom a so špeciálnymi prísadami spôsobia, že pery budú plné, hladké a vláčne. Špeciálne hyaluronové mikročiastočky pomáhajú vyplniť jemné vrásky a pery budú vyzerať mladistvejšie.
Nové ARTISTRY™ Lesky na pery sú k dispozícii až v šiestich módnych odtieňoch - Dazzling Coral, Nectar, Precious Pink, Pink Shell, Pink Sapphire, Raspberry Sparkle, Golden Blush, Pink Suede, Golden Berry a Pink Blossom. Budete chcieť vyskúšať všetky!
Doporučená MOC: 22,15 
Amway je vedúcou svetovou spoločnosťou v oblasti priameho predaja. V roku 2011 vykázala celosvetové tržby vo výške 10,8 mld. USD. Spoločnosť bola založená v Michigane v USA v roku 1959. V súčasnosti pôsobí vo viac ako 80 krajinách sveta. Celosvetovo s ňou v súčasnosti spolupracuje viac ako 3 mil. vlastníkov podnikania Amway. V súčasnosti ponúka spotrebiteľom viac než 450 položiek, ktoré zahŕňajú výrobky kozmetiky značky ARTISTRY™, výživové doplnky značky NUTRILITE™, výrobky starostlivosti o telo (Satinique™, Glister™, Hymm™, Tolsom™) a starostlivosti o domácnosť (L.O.C.™ a SA8™).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies