Nové informácie v prípade Kramný: Na verejnosti sa objavili FOTO mŕtvych Češiek, ktoré nevidela ani polícia

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 09:45 • 2 min
Nové informácie v prípade Kramný: Na verejnosti sa objavili FOTO mŕtvych Češiek, ktoré nevidela ani polícia

PRAHA – Redakcie TV Nova včera dostali šokujúci email. V ňom sa nachádzalo niekoľko desiatok fotografii mŕtvych tiel Moniky a Klárky Kramných, ktoré zomreli počas dovolenky v Egypte.

slovakia

left justify in out

Podľa TV Nova fotografie údajne zaslal človek z Českej advokátskej komory. Skúsení novinári českej Novy boli fotografiami šokovaní.

 

Fotografií je asi 40 a podľa TV Nova vznikli 31. júla 2013 pred pitvou. Na záberoch sú mŕtve telá dvoch Češiek na pitevnom stole. Český denník blesk hovorí o sexuálnom podtóne fotografií, ktoré boli vyhotovené na súkromné účely.

 

img

 

img

 

Tieto nechutné zábery nie sú súčasťou vyšetrovania a Českí kriminalisti ani netušili, že existujú. Momentálne fotografie skúmajú. Podľa blesku ich do redakcie Novy poslal egyptský právnik, ktorý stojí na strane Petra Kramného.

 

Podľa vyšetrovania českej polície zabil Moniku a Klárku manžel, resp. otec Petr Kramný elektrickým prúdom. Ten obvinenia odmieta a tvrdí, že ich niekto otrávil.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona