Nové informácie o Fedorovom návrate

NETKY.SK • 29 September 2015, 17:44 • 2 min
Nové informácie o Fedorovom návrate

MOSKVA - Nie je ich veľa, ale predsa. Fedor Emelianenko v sobotu konečne prezradil kedy a kde sa znova predstaví pred fanúšikmi. Väčšina ľudí si myslelo, že bude bojovať v UFC, ale nie.

slovakia

left justify in out

Najlepší zápasník všetkých čias sa predstaví v úplne novej organizácií v Japonsku, ktorej šéfuje bývalí prezident Pride FC Nobuyuki Sakakibara. Zápasiť bude silvestrovskú noc v Tokiu, partnerom organizácie je Spike TV, kde sa celá akcia môže sledovať na živo. Spike TV spolupracuje aj s Bellator FC. Takže teraz už vieme, že správa o zápase s Andersonom Silvom bola iba kačica.

 

Zatiaľ sú isté iba tieto detaily:

Sakakibarova nová organizácia je zatiaľ bez mena.

 

Ich partnerom bude Bellator FC, a to nie iba prostredníctvom Spike TV ale zápasiť uvidíme viaceré mená zo stajne Scotta Cokera.

 

Hlavný zápas patrí v Tokiu Fedorovi.

 

Fedor zatiaľ neplánuje dlhodobý návrat, Ariel Helwani z MMAFighting tvrdí, že podpísal na dva zápasy. Ruská federácia zmiešaných bojových umení však tvrdí, že iba na jeden.

 

V týchto dňoch začína predzápasová príprava Fedora. Hlavným trénerom je Alexander Michkov, kemp bude v Moskve.

 

Toto je asi všetko, čo teraz vieme. Čo od Fedora môžeme čakať? Nevedno. No sú asi možné dva scenáre. Prvý je, že si odbije pár zápasov v krajine kde ho zbožňujú a potom pôjde do dôchodku s obrovským honorárom vo vrecku. A ten druhý, že toto Japonsko berie iba ako rozcvičku, akési zahriatie pred UFC a potom tam ukončí svoju kariéru medzi najväčšími dnešnej doby. Toto sú iba úvahy, ale každopádne sa určite teší každý skalný fanúšik, že znova uvidí bojovať posledného cisára!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies