Nové Hry o život budú mať svetovú premiéru v Londýne

NETKY.SK • 17 Október 2014, 14:09 • 2 min
Nové Hry o život budú mať svetovú premiéru v Londýne

LONDÝN - Svetová premiéra očakávaného filmu Hry o život: Drozdajka 1 režiséra Francisa Lawrencea sa uskutoční 10. novembra v Londýne. Premiéra bude súčasťou promo turné, ktoré odštartuje už 1. novembra v Pekingu. V USA snímku uvedú po prvý raz 17. novembra v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Snímka Hry o život: Drozdajka 1 sa do slovenských kín dostane 20. novembra. V adaptácii románu Suzanne Collins sa ako Katniss Everdeen opäť predstaví Jennifer Lawrence. Okrem nej diváci a diváčky uvidia aj zosnulého Philipa Seymoura Hoffmana (Plutarch Heavensbee), Josha Hutchersona (Peeta Mellark), Liama Hemswortha (Gale Hawthorne), Donalda Sutherlanda (prezident Snow), Stanleyho Tucciho (Caesar Flickerman), Woodyho Harrelsona (Haymitch Abernathy), Elizabeth Banks (Effie Trinket) či Sama Claflina (Finnick Odair). Ďalej v snímke hrajú napríklad Natalie Dormer (Cressida), Stef Dawson (Annie Cresta) alebo Julianne Moore (prezidentka Alma Coin). Soundtrack snímky zostavila novozélandská speváčka Lorde, ktorá pri tejto príležitosti zložila aj novú skladbu Yellow Flicker Beat. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies