Nové fotky naznačujú, že princ Harry má priateľku

NETKY.SK • 22 Február 2013, 08:12 • 2 min
Nové fotky naznačujú, že princ Harry má priateľku

Nové fotky naznačujú, že princ Harry má priateľku - Zaujímavosti Britský princ Harry podľa najnovších informácií opäť randí s 24-ročnou modelkou Cressidou Bonas. Médiá ich spájali už v lete 2012, dokonca spolu strávili dovolenku na súkromnom ostrove Necke

slovakia

left justify in out

img

Britský princ Harry podľa najnovších informácií opäť randí s 24-ročnou modelkou Cressidou Bonas. Médiá ich spájali už v lete 2012, dokonca spolu strávili dovolenku na súkromnom ostrove Necker, no vzťah sa údajne veľmi rýchlo skončil pre škandál spôsobený zverejnením princových fotografií z Las Vegas. Tam sa zabával "vyzliekacím biliardom", pri ktorom nechýbala dámska spoločnosť, čo blondínku ponížilo a rozhodla sa princa opustiť. Dvojicu však fotografi opäť zachytili v objatí na lyžiarskom svahu vo švajčiarskom Verbieri a svedkovia potvrdili, že pri večeri v reštaurácii sa oddávali vášnivým bozkom.

Princ Harry si momentálne užíva oddych od armádnych povinností, len nedávno sa vrátil z Afganistanu. Na lyžovačke je spolu so svojím strýkom, princom Andrewom; jeho exmanželkou Sarah, vojvodkyňou z Yorku, známou najmä ako Fergie a ich dcérami Beatrice a Eugenie. Všetci spoločne sa v lyžiarskom stredisku vybrali na večeru pri príležitosti Andrewových 53. narodenín, kde si viacero ľudí všimlo Harryho s Cressidou. "Bolo jasné, že sa od seba nemôžu odtrhnúť. V jednu chvíľu sedeli spolu s Andrewom, Fergie a ich dcérami, v ďalšiu sa správali ako tínedžeri v tmavom kine. Cressida mala na sebe krátke čierne šaty a sadla si Harrymu na koleno. Začal jej nežne hladkať vlasy a potom sa bozkávali. Bolo to dosť vášnivé," uviedol jeden zo svedkov. 

Dvadsaťosemročný princ Harry, ktorého nedávno magazín Town & Country vyhlásil za najžiaducejšieho slobodného muža na svete, si svojím správaním od médií vyslúžil prezývku "divoké dieťa". Už v sedemnástich ho bulvárni fotografi prichytili, ako fajčí marihuanu a odvtedy sa pravidelne objavovali fotografie z divokých párty, ktoré navštevoval. Jeden z najväčších škandálov spôsobil, keď na oslavu prišiel oblečený v kostýme nacistu. Za svoje nevhodné správanie sa neskôr ospravedlnil. V minulosti tvoril pár s Chelsy Davy, o ktorej sa ako o svojej priateľke po prvý raz vyjadril v roku 2006. Viac ráz sa písalo o ich rozchode, vzťah sa definitívne skončil zrejme v roku 2011. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies