Nové epizódy Top Gearu začnú vysielať už 29. mája

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 13:53 • 2 min
Nové epizódy Top Gearu začnú vysielať už 29. mája

BRATISLAVA 12. mája (SITA) - Epizódy motoristickej relácie Top Gear s novým moderátorským tímom začnú vysielať v nedeľu 29. mája. Informovali o tom predstavitelia BBC, ktorí v stredu prostredníctvom konta Top Gearu na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter zverejnili oficiálny trailer rozšírený o nové zábery.

slovakia

left justify in out

Epizódy, ktoré nakrúcali osem mesiacov, budú môcť diváci a diváčky sledovať každú nedeľu na stanici BBC Two. Nové obsadenie relácie navštívilo počas nakrúcania až deväť krajín sveta, pričom nevynechali napríklad Maroko či Spojené arabské emiráty. Priaznivci úspešného programu sa môžu tešiť napríklad na to, ako Matt LeBlanc precestuje na trojkolesovom automobile Reliant Robin úsek od Londýna až po Blackpool či zábavné zábery, na ktorých príde Chrisovi Evansovi zle z prirýchlej jazdy.


Hlavným moderátorom novej série Top Gearu sa stal spomínaný Chris Evans, ktorý nahradil Jeremyho Clarksona. Ten vlani v marci prišiel o miesto po tom, ako napadol jedného z producentov programu Oisina Tymona. V nových sériách sa preto neobjavia ani predošlí spolumoderátori Richard Hammond a James May, ktorí sa tiež rozhodli nepredĺžiť kontrakty.

 

Nový moderátorský tím budú okrem Evansa tvoriť aj spomínaný americký herec Matt LeBlanc, nemecká pretekárka Sabine Schmitz, motoristickí novinári Chris Harris a Rory Reid a bývalý majiteľ jedného z tímov F1 Eddie Jordan.

 

V prípravách je tiež spin-off relácie pod názvom Extra Gear, ktorý priblíži zákulisie obľúbeného programu. Okrem exkluzívneho materiálu ponúkne divákom a diváčkam rozhovory či zábery z kuchyne hlavnej šou. Novú reláciu bude moderovať spomínaný Rory Reid, pričom vysielať by ju mali súbežne s Top Gearom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona