Nové cestovné poriadky platia aj pre regionálne autobusy

NETKY.SK • 13 December 2015, 10:21 • 2 min
Nové cestovné poriadky platia aj pre regionálne autobusy

BRATISLAVA - Nové cestovné poriadky platia od nedele 13. decembra aj v dotovanej prímestskej regionálnej autobusovej doprave objednávanej samosprávnymi krajmi.

slovakia

left justify in out

Bratislavský samosprávny kraj upravil cestovné poriadky v regionálnej doprave spolu s autobusovou spoločnosťou Slovak Lines, a. s. "Najväčšie zmeny cestovných poriadkov sa týkajú tentoraz Záhoria, kde sa pridávajú ďalšie nadväznosti na vlaky a posilňuje sa intervalová autobusová doprava v regióne, zlepšuje sa tiež dopravná obslužnosť cez víkendy," informovala agentúru SITA hovorkyňa Slovak Lines Eva Vozárová. 

 

"Zvyšuje sa ponuka spojov v sobotu a v nedeľu z Bratislavy a Stupavy do Rohožníka a späť, z Bratislavy a Stupavy do Malaciek a späť a rovnako z Bratislavy, Stupavy a Záhorskej Vsi do Malaciek a späť," priblížila Vozárová. V cestovných poriadkoch autobusov sú aj ďalšie zmeny a vo viacerých prípadoch sa optimalizuje a zreálňuje jazdný čas jednotlivých spojov. "Kde bolo potrebné, boli vykonané časové posuny spojov v jednotlivých úsekoch - skrátenie, resp. predĺženie jazdnej doby," dodala hovorkyňa autobusovej spoločnosti. Nové cestovné poriadky majú aj nedotované diaľkové autobusy. 

 

Slovak Lines prevádzkuje 41 regionálnych autobusových liniek s odchodmi spojov z Bratislavy, Malaciek a Senca. Slovak Lines Express, a. s., dcérska firma Slovak Lines, zabezpečuje diaľkové autobusové linky Bratislava - Nitra - Levice - Šahy a Bratislava - Nitra - Banská Bystrica - Liptovský Mikuláš / Brezno - Poprad - Vysoké Tatry, linku Bratislava - Trnava - Topoľčany - Partizánske - Bojnice pre spoločnosť zabezpečuje prepravca AET, s. r. o. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies