Nováčik v tíme Slovenska Pich: Vážim si túto príležitosť

NETKY.SK • 30 August 2016, 09:29 • 2 min
Nováčik v tíme Slovenska Pich: Vážim si túto príležitosť

KAISERSLAUTERN - Atmosféru slovenského reprezentačného A-mužstva zažije premiérovo v kariére ofenzívny futbalista nemeckého klubu 1. FC Kaiserslautern Róbert Pich.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák zo Svidníka sa do nominácie trénera Jána Kozáka na blížiace sa stretnutie s Anglickom (4. septembra o 18.00 h v Trnave) v rámci kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska dostal dodatočne po tom, ako z nej pre zranenie vypadol ďalší legionár z Nemecka - Ondrej Duda z Herthy Berlín.

 

"Mám z toho skvelé pocity. Na zraz idem prvýkrát a veľmi si túto príležitosť vážim. Je to veľká pocta, teším sa, že budem môcť zažiť túto atmosféru," vyhlásil pre agentúru SITA Róbert Pich, ktorý spoločne s kapitánom Martinom Škrtelom ešte chýbal na pondelkovom popoludňajšom zraze slovenského tímu v Senci. Pre klubové povinnosti dorazí k Slnečným jazerám až v priebehu utorka.

 

"O nominácii som sa dozvedel len v nedeľu večer. Zavolal mi vedúci mužstva a oznámil mi, že sa tréneri rozhodli donominovať ma na tento zápas," prezradil Pich. Niekdajší hráč Banskej Bystrice či Žiliny verí, že Slovensko dosiahne v nedeľu proti tímu z "kolísky futbalu" úspešný výsledok. "Duel s Anglickom je najväčším lákadlom pre fanúšika, majú najkvalitnejší káder. Slovensko už viackrát potvrdilo, že dokáže takéto stretnutia zvládať. Verím, že sa to opäť potvrdí aj v nedeľu," skonštatoval Róbert Pich.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona