Nováčik si svojím debutovým zápasom v Austrálii okamžite získal rešpekt

NETKY.SK • 28 December 2017, 15:54 • 2 min
Nováčik si svojím debutovým zápasom v Austrálii okamžite získal rešpekt

BRATISLAVA/PERTH - Pred pár týždňami mohli fanúšikovia MMA na UFC 221 sledovať debut mladého zápasníka Taia Tuivasa proti Rashadovi Coultertovi. Tuivasaovi sa pred koncom prvého kola podaril nádherný kop s kolenom, s ktorým svojho skúsenejšieho súpera poslal okamžite k zemi.

slovakia

left justify in out

Tento moment sa podľa zapáčil nielen fanúšikom, ale aj vedeniu UFC, ktoré rozhodlo že zápasník dostane šancu zasa zápasiť na domovskej pôde na UFC 221 v Perth.

 

Jediný problém bol so súperom, zápas s ním odmietlo sedem zápasníkov, jediný ktorý povedal áno je Cyril Asker. Asker zápasil naposledy minulý mesiac, vtedy porazil v druhom kole Yaozonga Hua na škrtenie. Ide o 31 ročného zápasníka ktorého silnou stránkou je zem ale aj bradu má dosť tvrdú takže sa ani v stoji určite nestratí. V UFC má momentálne skóre 2 výhry a 2 prehry.

 

To, že s Tuivasaom nechce zápasiť nik je pochopiteľné stačí sa pozrieť na jeho skóre. Je to 6 výhier a 0 prehier, všetky prehry však prišli pred časovým limitom čiže s KO a čo je ešte zaujímavejšie všetky zápasy skončili v prvom kole! Bude to skvelý zápas medzi dvoma veľmi tvrdými zápasníkmi, čiže úplná lahôdka pre fanúšikov.

 

Doterajšie potvrdené zápasy na UFC 221:

Robert Whittaker – Luke Rockhold Mark Hunt – Curtis Blaydes

Tai Tuivasa – Cyril Asker Ben Nguyen – Jussier Formiga Tyson Pedro – Saparbek Safarov

Ďalší zápas o ktorom sa tíško šepká v zákulisí je medzi Donaldom Cerronem a Mairbekom Taisumovom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies