Nováčik Porter ukázal charakter, pohostil bezdomovca

NETKY.SK • 9 Október 2013, 13:31 • 2 min
Nováčik Porter ukázal charakter, pohostil bezdomovca

WASHINGTON - Otto Porter ako trojka tohtoročného draftu ešte neodohral v basketbalovej NBA ani jeden súťažný zápas, ale v USA si ešte pred štartom premiérovej sezóny vybudoval povesť filantropa.

slovakia

left justify in out

A pritom stačilo tak málo - kým v istom rýchlom občerstvení vo Washingtone každý ignoroval strapatého bezdomovca so žiadosťou o kúsok sendviča, 20-ročný krídelník nielenže neváhal kúpiť mužovi jedlo, balíček čipsov a nápoj, ale posadil sa vedľa neho a spoločne si počas krátkej konverzácie zajedli.

"Bolo úžasné to sledovať, čistý akt milosrdenstva v čase, keď tomu človeku nik nevenoval pozornosť. Porter demonštroval charakter a skutočný záujem o niekoho v núdzi. Pán Porter, sláva ti. Ste džentlmen a skutočný vzor pre všetky vekové kategórie fanúšikov," napísal dojatý čitateľ vo Washington Post.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies