Nováčik najvyššej súťaže FC Nitra predĺžil zmluvu s trénerom Galádom

NETKY.SK • 21 Júl 2017, 11:29 • 2 min
Nováčik najvyššej súťaže FC Nitra predĺžil zmluvu s trénerom Galádom

NITRA - Nováčik slovenskej futbalovej Fortuna ligy 2017/2018 FC Nitra sa s trénerom A-tímu Ivanom Galádom dohodol na predĺžení vzájomnej spolupráce. Informuje o tom klubový web s dôvetkom, že dôvodom sú výsledky jeho práce a aj filozofia, ktorou sa chce klub uberať.

slovakia

left justify in out

"Uzatvorili sme dlhodobý kontrakt s trénerom, pôvodnú dvojročnú zmluvu sme predĺžili na tri roky. Máme záujem o dlhodobú spoluprácu a sme presvedčení, že nám to prinesie kladné výsledky," povedal po podpise zmluvy predseda predstavenstva FC Nitra Marián Valenta. Skúsený 54-ročný kormidelník skonštatoval: "Vážim si, že môžem pracovať pre FC Nitra a pokúsim sa naplniť môj dlhodobý kontrakt zmysluplne. Ak sa mi to podarí, bolo by to s predchádzajúcim obdobím deväť sezón pre jeden klub."

Krupinský rodák Galád sa na lavičku Nitry vrátil v januári, pod Zoborom predtým pôsobil dvakrát (v rokoch 2003 - 2007 a 2009 - 2010). Počas svojho prvého pôsobenia v Nitre pomohol klubu k návratu medzi slovenskú elitu. O dva roky neskôr zasa s Nitranmi vybojoval postup do predkola Európskej ligy. Niekdajší kouč futbalovej reprezentácie SR do 21 rokov v minulosti viedol aj Zvolen, Dubovú, Senec, Trenčín, Ružomberok a Borčice.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies