Nováčik Crystal Palace dva zápasy bez trénera Hollowaya

NETKY.SK • 4 September 2013, 15:30 • 2 min
Nováčik Crystal Palace dva zápasy bez trénera Hollowaya

LONDÝN - Tréner nováčika najvyššej anglickej futbalovej súťaže Crystal Palace Ian Holloway si odpyká dvojzápasový dištanc za nešportové správanie po zápase úvodného kola Premier League 2013/2014 proti Tottenhamu Hotspur.

slovakia

left justify in out

Anglická Futbalová asociácia (FA) oznámila, že kormidelník akceptoval vymeraný trest, neodvolá sa a odslúži si ho s okamžitou platnosťou. Za dve rôzne previnenia zaplatí spolu 18-tisíc libier (33 100 eur).

Holloway konfrontoval rozhodcov pre odpískanie pokutového kopu v prospech Tottenhamu. Hollowayovi sa nepáčil verdikt, ktorý hosťujúcemu Robertovi Soldadovi dovolil streliť jediný gól duelu na ihrisku nováčika. 

Rozzúrený tréner kritizoval Marka Clattenburga a jeho asistentov aj za to, že neodpískali faul krídelníka hostí Nacera Chadliho na stredopoliara domáceho tímu Stephena Dobbieho, ktorý predchádzal predmetnej penalte. Kouč navyše svoje výhrady adresoval rozhodcom priamo v miestnosti pre nich určenej. 

Crystal Palace sa najbližšie predstaví 14. septembra na pôde Manchestru United a o týždeň neskôr 21. septembra bude hostiť Swansea City.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies