Nová sezóna seriálu The Flash prinesie hrdinku Jesse Quick a zloducha Tokamaka

NETKY.SK • 26 August 2015, 12:38 • 2 min
Nová sezóna seriálu The Flash prinesie hrdinku Jesse Quick a zloducha Tokamaka

BRATISLAVA - Pripravovaná druhá sezóna seriálu The Flash (2014) prinesie aj hrdinku Jesse Quick a zloducha Tokamaka. Alterego Jesse Chambers, ktorá sa podobne ako hlavný hrdina Barry Allen dokáže rýchlo pohybovať, stvárni Violett Beane známa zo seriálu Pozostalí (2014).

slovakia

left justify in out

Jej postavu tvorcovia opísali ako brilantnú výstrednú študentku, ktorá sa ocitne v súboji Allena s antihrdinom Zoomom. Tokamaka, čiže alterego Henryho Hewitta, si zahrá Demore Barnes, ktorého môžu diváci a diváčky poznať zo seriálu Špeciálne komando (2006 - 2009).


Druhá sezóna seriálu The Flash, ktorý vzniká na motívy rovnomenného obľúbeného komiksu, odštartuje na amerických obrazovkách 6. októbra. Svoje úlohy si zopakujú napríklad Grant Gustin (Barry Allen), Candice Patton (Iris West), Tom Cavanagh (Harrison Wells) či Malese Jow (Linda Park) a predstavia sa v nej aj Teddy Sears (Jay Garrick) alebo Keiynan Lonsdale (Wally West).


Demore Barnes účinkoval v seriáloch The Associates (2001 - 2002), Hrozba z temnoty (2005), Hannibal (2013), Hemlock Grove (2013), 12 Monkeys (2015) či v spomínanom Špeciálnom komande. Violett Beane si okrem seriálu Pozostalí zahrala v očakávanej snímke Flay.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies