Nová pražská primátorka Krnáčová rozdávala po prvý raz polievku masám, pomáhal aj Babiš

NETKY.SK • 24 December 2014, 15:03 • 2 min
Nová pražská primátorka Krnáčová rozdávala po prvý raz polievku masám, pomáhal aj Babiš

PRAHA - Nová pražská primátorka, rodáčka z Bratislavy Adriana Krnáčová dnes po prvý raz rozdávala rybaciu polievku na Staromestskom námestí českej metropoly. Spoločnosť jej pri tom robil okrem iných aj predseda hnutia ANO, minister financií ČR, podnikateľ slovenského pôvodu Andrej Babiš. Informovali o tom české elektronické médiá.

slovakia

left justify in out

Návštevníci tradičnej akcie si polievku pochvaľovali, jeden z nich si dokonca vystál frontu, aby si dal ešte porciu navyše.
     

Na rádovo stovky porcií polievky, "vylepšenej" koňakom, smotanou alebo karamelom, použili 300 kg rýb, 50 rybacích hláv a okolo metráka koreninovej zeleniny.
     

Na "dobrote" si pochutnali nielen Pražania, ale aj návštevníci hlavného mesta ČR z radov zahraničných turistov.
     

V centre Prahy sa nenudili dnes ani predajcovia vareného vína a rôznych teplých dobrôt, v ďalších lokalitách to platilo aj o predajcoch kaprov, ba aj vianočných stromčekov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies