NOVA postavila do komunálnych volieb takmer 1000 vlastných kandidátov

NETKY.SK • 29 Október 2014, 16:46 • 2 min
NOVA postavila do komunálnych volieb takmer 1000 vlastných kandidátov

BRATISLAVA - Hnutie NOVA postavilo v novembrových komunálnych voľbách takmer tisíc vlastných kandidátov na poslancov, starostov a primátorov miest a obcí. Viac ako tisíc kandidátov podporuje v rámci koalícií. Informovalo o tom tlačové oddelenie hnutia.

slovakia

left justify in out

"NOVA podporuje kandidátov, ktorí majú čistý štít a za sebou čestný a spravodlivý osobný príbeh," vyhlásil líder NOVA Daniel Lipšic. Kandidáti hnutia sú podľa neho uznávanými autoritami vo svojich profesiách a vo svojom okolí.
     

Pripomenul, že NOVA nepodporuje kandidátov, ktorí vzišli zo strán Smer-SD, KSS či ĽS-Naše Slovensko. "Presadzovali sme poctivé koalície s hodnotovo blízkymi stranami," zdôraznil Lipšic.
     

Komunálne voľby budú na Slovensku 15. novembra. Kandidáti na starostov, primátorov a komunálnych poslancov už vstúpili do oficiálnej volebnej kampane, ktorá sa skončí nástupom 48-hodinového volebného moratória. Právo voliť majú viac ako štyri milióny voličov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona