Nová politická strana Vladimíra Gürtlera: 7 statočných

NETKY.SK • 4 Máj 2013, 11:07 • 2 min
Nová politická strana Vladimíra Gürtlera: 7 statočných

Bratislava - Ministerstvo vnútra SR zaregistrovalo najnovšiu politickú stranu s názvom 7 statočných regionálna strana Slovenska. O registráciu strany požiadali zástupcovia jej prípravného výboru, pričom k žiadosti priložili 11.337 podpisov občanov.

slovakia

left justify in out

Nová strana má ambíciu postaviť svojich kandidátov už do volieb do vyšších územných celkov (VÚC) v tomto roku. "Už sa nemôžeme ďalej pozerať na neefektívne riešenie základných potrieb občanov, zanedbávanie regiónov Slovenska, neriešenie rómskej otázky, ktorá začína nadobúdať kritické rozmery predovšetkým na východnom Slovensku, či na rozmáhajúci sa politický biznis," uviedol predseda 7 statočných Vladimír Gürtler z Košíc. Len aktívnym pričinením a zapojením sa do riešenia vecí verejných je podľa neho možné tento negatívny stav a atmosféru v spoločnosti zmeniť.

Členovia strany sa chcú v najbližšom období zamerať na budovanie svojich štruktúr, získavanie ďalších sympatizantov a predkladanie návrhov a riešení "ako zmeniť Slovensko na lepšiu a zelenšiu krajinu"

O založení novej regionálnej politickej strany rozhodli členovia správnej rady, vtedy ešte občianskeho združenia 7 Statočných, v júli 2011. Oficiálne stranu na ministerstve zaregistrovali 30. apríla 2013.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies