NOVA podporí v Bratislave Milana Kňažka

NETKY.SK • 27 Október 2014, 11:07 • 2 min
NOVA podporí v Bratislave Milana Kňažka

BRATISLAVA - NOVA sa pripája ku KDH a vo voľbách bratislavského primátora bude podporovať Milan Kňažka. O tom, že hnutie odporučí svojim voličom a sympatizantom voľbu Kňažka, rozhodli predsedovia bratislavských okresných organizácií NOVA.

slovakia

left justify in out

"Milan Kňažko predstavuje jedinú reálnu alternatívu, že sa zmení súčasný stav, keď strana Smer-SD ovláda v tomto štáte všetko a vďaka nominantom súčasného primátora aj Bratislavu, " uviedol predseda hnutia NOVA Daniel Lipšic.

 

Hnutie NOVA je súčasťou Bratislavskej občianskej koalície, ktorá postavila spoločnú kandidátku do mestského zastupiteľstva.

 

Okrem Milana Kňažka (nezávislý s podporou KDH a NOVA) a súčasného primátora Milana Ftáčnika (nezávislý s podporou Smer-SD), kandiduje v novembrových komunálnych voľbách na primátora hl. mesta SR Bratislavy aj Ivo Nesrovnal (nezávislý, nedávno vystúpil z SDKÚ-DS) a tiež nominantka strany Sieť Tatiana Kratochvílová, za ktorou stojí aj SaS, Most-Híd a SDKÚ-DS.

 

Primátorom chce byť aj Miroslav Dragun z občianskeho združenia Nie ropovodu a manažér Gabriel Karácsony (Priama demokracia). Ďalšími uchádzačmi sú ekonómka Kristína Ulmanová a strojný inžinier Peter Čiernik, ktorí sú nezávislými kandidátmi. O post sa uchádza aj umelecký fotograf Andrej Palacko a Ivan Bielik, vysokoškolský učiteľ, ktorý je z Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽSNS) .



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona