Nová nádej pre Spurs: Prestup Modriča do Realu sa zasekol na prestupovej cene £35m

NETKY.SK • 6 Júl 2012, 13:00 • 2 min
Nová nádej pre Spurs: Prestup Modriča do Realu sa zasekol na prestupovej cene £35m

Nová nádej pre Spurs Prestup Modriča do Realu sa zasekol na prestupovej cene £35m - Futbal LONDÝN - Luka Modrič by nakoniec mohol začať novú sezónu ako hráč Tottenhamu, keďže hráč je sklamaný z prieťahov ohľadne jeho prestupu do Realu Madrid. Očakávalo sa

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Luka Modrič by nakoniec mohol začať novú sezónu ako hráč Tottenhamu, keďže hráč je sklamaný z prieťahov ohľadne jeho prestupu do Realu Madrid.

Očakávalo sa, že chorvátska hviezda prestúpi k úradujúcim španielskym  majstrom po skončení Euro 2012, ale dohoda stále nie je uzatvorená. Modrič, ktorého si Tottenham cení na 35 miliónov libier, chce od Realu odpoveď do 17.júla, alebo bude hľadať ďalšie možnosti.
Správy v Španielsku hovoria, že Madrid najprv musí niekoho predať, aby mohli realizovať nákup. Podľa denníku The Sun, sa však 26-ročný Modrič zdráha požiadať o uvoľnenie zo zmluvy na White Hart Lane.
Chelsea sa vlani v lete pokúšala stredopoliara získať, ale so svojou £30 miliónovou ponukou nepochodila.

Nový tréner, André Villas-Boas, sa bude snažiť chorvátskeho reprezentanta udržať, ale má už prichystané alternatívy v prípade, že sa mu to nepodarí.
Gylfi Sigurdsson uprednostnil Spurs pred Liverpoolom a ďalším cieľom by mohol byť Lassana Diarra.

Modrič má platnú zmluvu do roku 2016, ale najbližšie týždne ukážu, či sa Villas-Boasovi podarí ho presvedčiť, že jeho budúcnosť je v klube, ktorý nadchádzajúcu sezónu bude bez účasti v Lige majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona